Arthur

Arthur

verified
Send message

About me

Mijn naam is Arthur en ik ben een gediplomeerd en ervaren masseur. Al meer dan 30 jaar geef ik met veel plezier diverse soorten professionele massages aan huis. Ik reis hiervoor het hele land door met mijn massagetafel, maar ik ben vooral actief in de regio Amsterdam.

Naast massages thuis, geef ik ook stoelmassages bij bedrijven op de werkvloer om het personeel een moment van ontspanning en rust te laten ervaren. Hierdoor is men vrolijker, positiever en energieker op het werk.

"Ontspanning is de basis is voor gezondheid"

Tijdens mijn carriere werd ik regelmatig gevraagd om tips te geven voor een massage bij een ander. Mijn klanten wilde graag de pure ontspanning die men ervaarde tijdens mijn massages ook delen met hun partner. Dat is dan ook de reden dat ik sinds enkele jaren partnermassage workshops aanbiedt. Tijdens deze workshops bied ik enkele massagetechnieken, maar plezier, genieten en communicatie staan tijdens de workshop voorop.

Ik ben je graag van dienst met mijn massage workshop in Amsterdam of daarbuiten, waarvan jullie nog lang kunnen nagenieten !

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

School voor massage, Leffelaar 1993 - 1996

Experience

Sinds 1990 ben ik actief als masseur en geef massages waaronder sportmassages, shiatsu, gevoelsmassage, voetreflexologie en bedrijfsmassages. Daarnaast biedt ik sinds jaren ook massageworkshops.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow