Anton

Anton

Send message

About me

Hoi,
Mijn naam is Anton, heel gelukkig getrouwd, vader van 2 mooie dochters en inmiddels is er een 3e kindje op komst.

7 jaar geleden ben ik door een scheiding heen gegaan. Dit was een moeilijke periode, maar in deze tijd ben ik mijzelf veel beter gaan leren kennen en sterker in mijn schoenen komen te staan. Alleen had ik dit nooit gekund, maar met behulp van vrienden, familie, gebed, training en een psycholoog ben ik een proces doorlopen waarin ik heel veel herstel heb mogen ontvangen. Hier ben ik tot op de dag van vandaag erg dankbaar voor!

De meeste werkervaring en opleiding die ik heb genoten zijn in de financiële administratie / debiteurenbeheer geweest. 3 jaar geleden kwam ik echter tegen een burnout aan te zitten en ben ik, met behulp van coaching, gaan zoeken naar wat ik écht wil en goed in ben. Al vrij snel kwam ik bij Coaching en trainingen terecht en heb toen een hele leuke coach opleiding gedaan van Total Balance. Tijdens deze opleiding ben ik mijn eigen coaching praktijk begonnen.
Echt super leuk vind ik dit! Het geeft zoveel voldoening om mensen te zien veranderen en daar een onderdeel van te mogen zijn!

De coaching die ik aanbied bestaat meestal uit een traject van 6, 12 of 16 gesprekken. In een traject gaan we aan de slag met een stukje van je verleden om hier vrede in te vinden. Vervolgens ga je ontdekken wie je echt bent om naar een hoopvolle en ideale toekomst te werken.
Dit doe ik met behulp van gerichte vragen, creatieve opdrachten en (als je dat wilt) gebed.

Je kan altijd een vrijblijvend kennisgesprek met mij boeken.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Educator

YouAre Coaching

Teacher availability

arrow