Angela

Angela

verified
Send message

About me

Mijn naam is Angela. Ik ben een coach voor ondernemende vrouwen en ik help jou belemmeringen weg te nemen en kansen aan te grijpen. Ik bied je geen antwoorden maar help je die zelf te vinden. Hiervoor gebruik ik alle methodieken die ik als gecertificeerde coach in mijn toolbox ter beschikking heb. Ook kan ik uit een ruime ervaring putten als vrouw, partner, moeder én succesvol ondernemer. Op deze pagina vertel ik je wat meer over mijn achtergrond.

Wie is Angela?
In een coaching traject zul je als cliënt veel persoonlijke informatie delen met je coach. Daarbij is een goede klik van groot belang evenals vertrouwen in de persoon met wie je spreekt. Dit betekent dat ik zelf ook ‘met de billen bloot’ moet gaan, om te beginnen door mijn verhaal hier met je te delen.

Ik ben geboren in 1974 en ben al van jongs af aan heel ondernemend van aard. Toen ik 18 jaar oud was werkte ik al in de horeca, op 25-jarige leeftijd begon ik met mijn eigen winkel. Naast ondernemende vrouw met een overvolle agenda had ik ook een vaste partner waarmee ik drie schatten van kinderen heb mogen krijgen. Er kwamen steeds meer balletjes die ik hoog moest houden en dan komt er onherroepelijk een moment dat er balletjes vallen…

Er kwamen steeds meer balletjes die ik hoog moest houden en dan komt er onherroepelijk een moment dat er balletjes vallen…

De COVID-19 pandemie heeft veel levens veranderd, ook die van mij. Ik had een Italiaanse delicatessenzaak die goed liep maar plotseling moesten de deuren deels sluiten. In plaats van dit lot zomaar te accepteren gingen we als bedrijfsleiders direct rond de tafel zitten en zochten we naar nieuwe mogelijkheden. Voor iedere deur die (letterlijk) sluit gaat er ergens anders weer een deur open. Bellen en afhalen, een webshop openen of gewoon een filmpje over wandelen en een broodje eten op TikTok publiceren; er was altijd wel iets om te ondernemen. Misschien wel iets té veel zoals ik zelf heb ervaren.

De omslag
Hoewel onze zaak het uitstekend deed ondanks de Corona perikelen voelde ik me niet op mijn plek. Ik probeerde zoveel balletjes hoog te houden maar ik besefte niet dat ik er fysiek en mentaal aan onderdoor ging. Toen nam ik het besluit om mijn deel van de zaak te verkopen en fulltime als ‘women coach’ aan de slag te gaan. Dit deed ik uiteraard niet zomaar. Naast diverse diploma’s op zak en accreditatie als practitioner coach heb ik als bedrijfsleider honderden werknemers gesproken en gecoacht.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Educator

Women Coaching

Teacher availability

arrow

Map