About the organisation

De Sportkidsclub (SKC) organiseert sport- en bewegingsactiviteiten die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen tussen 1,5 en 15 jaar oud.

Onze club deelt kinderen in per leeftijdsgroep, waardoor ze samen met leeftijdsgenoten kunnen deelnemen aan activiteiten die aansluiten bij hun ontwikkelingsfase.

Bij SKC leren kinderen nieuwe bewegingsvormen op een speelse manier. Plezier staat voorop, waardoor vaardigheden onbewust worden verworven. We bieden zelfs ondersteuning aan ouders/verzorgers tijdens de sport- en spelactiviteiten, waardoor een sterke band tussen kind en opvoeder ontstaat.

Door vroeg te starten met sport en spel verkleinen we de kans op overgewicht en leggen we een stevige basis voor persoonlijke en motorische ontwikkeling. Onze activiteiten vinden binnen plaats, in een volledig uitgeruste gymzaal met kleedruimtes, toiletten, douches en meer.

Onze oprichters:
Moha Zrikih: Gespecialiseerd in het organiseren van bewegingsactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen, met bijzondere aandacht voor specifieke doelgroepen met lichte beperkingen. Hij heeft ervaring als voetbaltrainer en als sport- en bewegingscoördinator in Amsterdam, waar hij sportleiders begeleidt en diverse sportprojecten organiseert, van atletiekclinics tot voetbaltoernooien.

Wouter den Drijver: Gespecialiseerd in bewegingsactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen, met ervaring in skiën, snowboarden en fitness. Naast zijn sportopleidingen heeft hij recentelijk een studie in HBO Kinder- en ontwikkelingspsychologie afgerond.

Dit team staat klaar om kinderen een geweldige en stimulerende ervaring te bieden bij SKC.

Find out less

Map

Social

arrow

Courses by Sport Kids Club Amstelveen

Free Running
Climbing Free Running
Amstelveen Amstelveen
Grouplesson
Kleutergym 4-6 jaar
Climbing Kleutergym 4-6 jaar
Amstelveen Amstelveen
Grouplesson
Ouder-Kind gymnastiek (1,5 - 4 jaar)