Bart

Send message

About me

Mijn naam is Bart. Ik ben een coach voor jongvolwassenen met stress en burn-out klachten die weer de beste versie van zich zelf willen worden. Ik bied je geen antwoorden maar help je die zelf te vinden. Dit doe ik op een natuurlijke manier en hiervoor gebruik ik alle methodieken en ervaring die ik als coach in mijn toolbox heb. Ook kan ik ervaring putten uit mijn werkervaring, als manager van een uitgeverij en sportschool en niet te vergeten mijn eigen ervaring met stress/ burn-out klachten.

Wie is Bart?
In een coaching traject zult je als cliënt veel persoonlijke informatie delen met je coach. Daarbij is een goede klik van groot belang evenals vertrouwen in de persoon met wie je spreekt. Dit betekent dat ik zelf ook wat over mezelf moet gaan vertellen. Dit doe ik graag in een gratis kennismakingsgesprek (dit kan zowel fysiek als online) waar jij wat over jezelf verteld en ik natuurlijk ook. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik je ook mijn werkwijze. Zo kunnen we kijken of we een klik hebben en ik je kan helpen met de beste versie van jezelf te worden.


“Ik geloof dat iedereen het groei vermogen in zich heeft om de beste versie van zichzelf te worden"

Find out less

Offers

Education & Experience

Education

NTI - HBO Counseling - Augustus 2022
Chivo - Functioneel Coachen - Diploma behaald in April 2019
Jaap’s Gym school of motion - Blik op bewegen - Diploma behaald in oktober 2018
KSBN - Kettlebellsport trainer - Diploma behaald maart 2018
NTI - Fitness Trainer Level 1 - Diploma behaald in februari 2014

Experience

Dit doe ik op een natuurlijke manier en hiervoor gebruik ik alle methodieken en ervaring die ik als coach in mijn toolbox heb. Ook kan ik ervaring putten uit mijn werkervaring, als manager van een uitgeverij en sportschool en niet te vergeten mijn eigen ervaring met stress/ burn-out klachten.

Diplomas