Loopbaancoaching

Course type
Coaching
Ages
20 - 67
From
€ 100,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed
Categories

Weet je ook nog niet ‘wat je later worden wilt’? Heb je het gevoel dat je niet zoveel energie krijgt van wat je doet? Of het gevoel dat er té veel te kiezen is in het leven? Of moet je misschien wel op zoek naar ander werk vanwege een reorganisatie of ziekte? Allemaal aanleidingen om te onderzoeken wat je kan en wilt, in werk. Een loopbaancoachtraject is daar heel handig bij.

Ik help je in een aantal coachgesprekken om je bewust te worden van je talenten en kwaliteiten. En van wat je drijft, voldoening geeft. Waar krijg je plezier en energie van in werk? En welke praktische mogelijkheden zijn er. Wat zijn de kansen op de arbeidsmarkt en hoe vergroot je die? Ik stimuleer je om hobbels op de weg te overkomen en praktische stappen te nemen.

Opbouw

Intakegesprek, Gesprek 1; kennismaking en verkennen centrale coachvraag en bespreken waar sta je nu in je loopbaan?
Gesprek 2: Biografie: hoe is je levensloop tot nu toe? Welke talenten en thema’s komen daaruit voort; kwaliteiten en valkuilen
Gesprek 3: Wat drijft je, wat geeft voldoening en zin? Ontdekken wat in de kern écht belangrijk is. Welk soort werk of beroepsrichtingen zijn aantrekkelijk?
Gesprek 4: Waar wil je naartoe? Wat wil en kan je allemaal; verkennen droomberoepen en/ of ontwikkelrichting.
Gesprek 5: Onderzoeken overkomen van belemmeringen
Gesprek 6: Praktisch onderzoek doen naar vervolgstappen, beroepen en/ of opleidingen, plan van aanpak opstellen
Gesprek 7: Concretiseren doelen voor de korte en lange termijn en te nemen stappen om naar je gedroomde werksituatie te komen, arbeidsmarktbenadering (solliciteren, netwerken)

Hoe weet je of het klikt?

Als je er over denkt een pakket van drie of zeven lessen te boeken maar eerst wilt weten of het wel klikt, dat kan ik me voorstellen, stuur dan even een bericht. Dan neem ik telefonisch contact met je op en dan kunnen we je situatie bespreken en alvast kennismaken voordat je in zee gaat.

Genoemde prijzen zijn voor particulieren, als je de kosten als individu zelf betaalt. Interesse vanuit meerdere mensen in het bedrijf of vergoed de werkgever de coaching? Dan gelden andere tarieven. Geef het even aan en dan overleggen we indien gewenst met de werkgever of HR erbij.

Find out less

Offers

Loopbaancoaching in Leiden of online

Location type
Online
Price
€ 100,00
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Loopbaancoaching 3 gesprekken

Duration
90 minutes
Frequency
3
Price
€ 100,00
Book now

Loopbaancoaching 7 gesprekken

Duration
90 minutes
Frequency
7
Price
€ 1.000,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow