Manouk

Manouk

verified
Send message

About me

Hoi!

Ik ben Manouk, 20 jaar oud en ik studeer momenteel nog aan de Radboud Universiteit. Ik geef al meerdere jaren bijles aan leerlingen en dit is absoluut mijn passie. Ik help iedereen graag, dus de leeftijd van de desbetreffende leerling maakt niet uit! De bijlessen die ik geef zijn heel divers: van eindexamentrainingen geven tot het geven van bijles in vakken zoals geschiedenis, Engels, Nederlands en leesvaardigheid. Het vakgebied van de communicatie (en beïnvloeding) is mijn specialiteit.

Ik zou mezelf dan ook omschrijven als een sociaal, extravert en open mens dat het liefst bezig is met het ondersteunen, adviseren en begeleiden van mensen die bijvoorbeeld ergens tegenaan lopen of ergens moeite mee hebben. Zodoende vind ik het fantastisch om te zien dat leerlingen vooruitgang boeken na de bijlessen die ik ze geef.

Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met de positieve psychologie en vind ik het erg belangrijk om te focussen op de positieve kwaliteiten van mensen. Dit pas ik dan ook toe in de bijlessen die ik geef en dit heeft altijd een gunstig effect op de leerling. Hierbij is het ontwikkelen (of vergroten) van een ´positieve mindset´ bij de leerling ten alle tijde mijn streven. Alles begint met een (positieve) gedachte en ik geloof er dan ook sterk in dat gewenst resultaat pas kan worden bereikt als er een positieve mindset aanwezig is.

Kortom, ik ga ten alle tijde te werk met veel enthousiasme en positieve energie. Het overbrengen van deze energie aan leerlingen is mijn prioriteit en tevens mijn doel: de leerlingen helpen, daarbij focussen op de kwaliteiten en er hiermee voor zorgen dat zij (meer) zelfvertrouwen krijgen in het leren van het desbetreffende vak!

Met vriendelijke groet,
Manouk

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Radboud Universiteit Nijmegen, bachelor filosofie en psychologie.

Experience

Tot op heden drie jaar werkzaam als bijlescoach via Studyworks BV.

Educator

Radboud Universiteit, Nijmegen

Teacher availability

arrow

Map