Salsa dansen Groepsles

Course type
Lesson
Ages
16 - 99
From
€ 12,50
Levels
null, No experience needed
Categories

Willen je de echte Salsa leren dansen? Of gewoon op een rustige en goede manier leren dansen? Wij werken bewust met kleine groepen, denk hierbij aan een maximum van 16 leerlingen per groep. Op deze manier krijg je de aandacht die je nodig hebt, om de technieken goed eigen te maken.

Ook ligt de focus zwaar op de basis. Met een goede basis kan je, je al redden op de dansvloer. Daardoor kunnen leerlingen zich op de lange termijn beter en sneller ontwikkelen. Onze technieken zijn dan ook gericht op praktisch gebruik op de dansvloer en geen uit het hoofd geleerde choreografieën.

Onze filosofie is dansen mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Ongeacht waar je op dit moment staat in het leven. Ook als je een ‘beperking’ hebt, je bent van harte welkom. Zit je in een rolstoel, ben slechtziend of blind, heb je een spierziekte. Ons maakt het niet uit. Wij leren je dansen!

Je krijgt les van docenten met ruime ervaring in het doceren van de Salsa. Ook hebben een aantal een achtergrond op het gebied van coaching en begeleiding.

Trek lichte sportieve kleding aan en niet al te stroeve schoenen.

Find out less

Offers

Groepsles salsa dansen

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Den Haag
Languages
Nederlands (Dutch)

Salsa dansen (basis)

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €12.50
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow