Acryl pouring workshop

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 69,50
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed
Categories

In deze workshop leer je allereerst hoe je acrylverf op een goede manier verdunt, waardoor de verf gietbaar wordt. Het mengen van acrylverf, additieven en siliconen maakt iets wat je niet verwacht te zien: kleine en grote "cellen" met aderen en spectaculaire kleureffecten.

Er worden per workshop twee doeken (24 cm x 30 cm) per persoon gemaakt en er worden verschillende giettechnieken aangeleerd.
We bepalen in onderling overleg welke technieken je gaat gebruiken. De doeken kunnen na afloop worden meegenomen. Je gaat dus met twee werken naar huis.

De workshops zijn geschikt voor iedereen. Je hebt dus geen specifieke schilderervaring nodig om mee te kunnen doen. Iedereen kan zich inschrijven. Het is ook een leuke workshop voor mensen met al wat ervaring in acryl gieten. We gaan dan een stapje verder!
Wij geven deze workshop bij voorkeur in een kleine groep, van 1 - 4 personen. Voor een privéworkshop betaal je dus niet extra!

De kosten zijn € 70 per persoon, all-in (doeken, verf, additieven, mengbekers, wegwerphandschoentjes en roerstokjes. Voor alle materialen wordt gezorgd; je hoeft dus niets mee te brengen!
Atelier Art EmS

Find out less

Offers

Acryl pouring workshop

Location type
At a location
Place
Den Haag
Educator
Atelier Art EmS
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Workshop acryl pouring

Duration
180 minutes
Frequency
1
Price
€ 69,50
Book now

Workshop acryl pouring 2 personen

Duration
180 minutes
Frequency
2
Price
€ 139,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow