Innerlijk kind coaching online

Course type
Course
Ages
18 - 99
From
€ 399,00
Levels
No experience needed

Help ik heb een boos kind!

Ik heb een boos kind, wat regelmatig de sfeer behoorlijk bepaald in huis. Ten einde raad probeer ik weer een nieuwe truc uit de opvoeding trukendoos, maar niks lijkt te helpen. Ja ik probeer weer tot 10 te tellen, mezelf te beheersen wanneer hij weer uit zijn plaat gaat. Om iets kleins of in mijn ogen misschien onnozels, ik ben er ondertussen wel goed klaar mee. Auw wat een afwijzing voor hem, maar ook voor mijn eigen kind in mezelf. Eigenlijk zeg ik ‘ik ben klaar met het kind in mezelf'.

Verdrietige kinderen, angstige kinderen, boze kinderen, alerte kinderen en onzichtbare kinderen. VS verdrietige ouders, angstige ouders, boze ouders, alerte ouders, en onzichtbare ouders. Zie je wat ik doe? Kinderen laten soms onze pijn of moeilijkheden zien. Is de ouder in zijn kindertijd aandacht te kort gekomen, niet gezien of gehoord. Was het angstig en verdrietig of mocht het kind niet verdrietig zijn? Zitten deze gevoelens veilig opgeborgen en is de ouder volwassen geworden zonder deze gevoelens te omarmen en te zien? Dan laat het kind van nu zien waar onze zwakheden zitten of de pijn die nog gevoeld mag worden. Dit zie je terug in het gedrag van het kind. Een alerte baby, peuter of kleuter die niet wil gaan slapen of misschien wel een enorm boos kind. Wat is zijn angst en wat kan hij niet loslaten? Waarom werkt dit dan zo? Omdat het kind ons wil laten groeien en doen ontwikkelen. Als de geworden volwassene verder wil komen in het leven en stappen wil maken dan zijn dit vaak nog zaken die aangeraakt en aangekeken mogen worden. Het zorgt voor heling, maar ook voor groei. Onze kinderen hebben het beste met ons voor. Dat mag je onthouden en liefdevol ontvangen. Een interessante vraag die je jezelf kunt stellen is: hoe heb ik mijn eigen kindertijd ervaren?

Herkenning?
Herken je dat, je kind is boos en je hebt echt al vanalles geprobeerd en afgevraagd? Misschien heb je jouw opvoed skills aangepakt of ben je in de boeken gedoken. Of je bent bij een opvoedingscoach, jeugdhulpverlener of andere hulpverlener/ instantie geweest.

Online programma van 14 weken
In mijn online programma van 14 weken gaan we aan de slag met jouw innerlijke kind. Waar ik je mee op reis neem naar jouw innerlijke kind, om te helen, jezelf te omarmen en lief te hebben. Benieuwd wat dit voor jou, je kind en je gezin in gang kan zetten?

Ik geef mijn innerlijk kind cursus in online.

Find out less

Offers

Innerlijk kind werk maandagmiddag

Book now
More information arrow-right
Date/time
4/24/2023, 11:30 AM
Location type
Online
Price
€ 399,00
Frequency
7
Languages
Nederlands (Dutch)

Map

Comparable courses

arrow