Bijverdienen met bijles geven?

Durf jij het aan? Bijles geven aan kids van de basisschool of middelbare school in vakken waarin jij excelleert? Dat kan nu makkelijker dan ooit! Bij jou in de buurt, je bepaalt je eigen tarieven en beschikbaarheid en je helpt zo meteen de volgende generatie!

CourseSpots biedt de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Interesse? Binnen 15 minuten staat jouw profiel live!

  • Bepaal je eigen agenda

    Een druk studenten leven vraagt om een goede planning. Bij CourseSpots kan je je eigen beschikbaarheid opgeven!
  • Jij bepaalt jouw eigen tarief

    Jij kunt zelf opgeven wat jij per uur voor jouw bijlessen vraagt, je bent eigen baas!
  • Help de volgende generatie

    Geef bijles in de vakken waar jij goed in bent, en help de volgende generatie. Door jouw kennis te delen help je anderen om hun cijfers omhoog te halen!

Scholieren hebben jou nodig! 

Swirl Foto   24

CourseSpots is een start-up met als doel de markt van cursussen en bijlessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling toegankelijker te maken voor iedereen. Hiervoor zijn we nu op zoek naar bijles leraren.

Wij bieden jou de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Kies je eigen beschikbaarheid, tarieven en leslocatie - bij de leerling thuis of op een leslocatie. Maak een profiel aan en ontvang snel boekingen om je studie te kunnen bekostigen!

Doe je mee?

Li St 2021 10 30110 Capture0848 2 Online Gebruik

Dit moet dan je doen:

 

[1] Maak eerst een persoonlijk account aan, start hier ➡️

 

[2] Geef jouw lesaanbod, beschikbaarheid en tarief op (tip: makkelijker op de desktop!).

 

[3] Je bent klaar om boekingen te ontvangen!

 

 

Watkun jij verdienen als bijlesleraar?

De verdiensten van een bijles leraar in Nederland kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie, het aantal uren dat ze werken en hun ervaring en opleidingsniveau.

In het algemeen kunnen bijles leraren in Nederland tussen de €10 en €40 per uur verdienen. Dit is een gemiddelde en kan dus hoger of lager zijn afhankelijk van de situatie. Bijles leraren die fulltime werken en veel ervaring hebben, kunnen meer verdienen dan degenen die parttime werken en minder ervaring hebben.

Het is ook mogelijk dat bijles leraren in Nederland in dienst zijn bij een bijlesbureau, waarbij het salaris vastligt en afhankelijk is van het aantal uren dat ze werken en hun opleidingsniveau. In dat geval kan het salaris variëren van ongeveer €1.500 tot €2.500 per maand.

Bij CourseSpots blijft je geheel zelfstandig als leraar, je komt niet in dienst, je bent eigen 'baas'. Je meldt je aan op onze website, maakt een profiel aan en vanaf dat moment ben je direct vindbaar en boekbaar door (ouders van) leerlingen en studenten.

Veelgestelde vragen

Misschien helpen deze antwoorden je verder!

Kom ik in dienst bij CourseSpots of blijf ik zelfstandig als bijlesleraar? plus-icon
Hoe meld ik me aan als bijlesleraar op CourseSpots? plus-icon
Wat betaal ik als leraar voor het aanbieden van mijn bijlessen? plus-icon
Hoe vul ik mijn belasting aangifte in? plus-icon
Hoeveel kan ik verdienen met het geven van bijles? plus-icon