Bijles Nederlands voor basis- en middelbare school

Course type
Bijles
Ages
6 - 20
From
€ 0,00
Levels
Basisonderwijs, VMBO, MBO, HAVO, VWO

Hallo studenten!

Nederlands in alle soorten en maten, dat is wat ik jullie aan kan bieden! Van scriptie tot advertentie en van rap tot volkslied. Zelf heb ik 6 jaar Nederlands gehad op het VWO en vervolgens aan de universiteit een Nederlandstalige Bachelor gedaan en dit afgerond met een academische scriptie.

Ook ben ik een fervent reiziger en heb ik een Nederlandse blog geschreven over mijn afgelopen reis: https://thomasopreis.tumblr.com/.

Ik heb dus ervaring met verschillende niveaus van Nederlands en dat wil ik gebruiken om jullie zo goed mogelijk te helpen. Wat betreft de bijlessen, die zien er zo uit:

- Ze vinden plaats op Zoom, in mijn privé Zoom kamer

- Ze zijn toegespitst op jouw voorkeuren, waar je precies hulp bij nodig hebt. Dit kan één van de vier aspecten zijn, lezen, schrijven, spreken of luisteren, maar ook iets heel specifieks zoals het maken van een gedicht of het schrijven van een aanmelding voor een hogeschool of universiteit.

Dit zijn slechts aan aantal voorbeelden, de les begint met een proefles waarin we kennismaken en erachter komen wat precies jouw doel is en wat je wilt leren. Vervolgens ga ik dan aan de slag om de juiste materialen en andere lesstof te vinden en dan beginnen we met ons lestraject.

Lijkt dit je wat? Aarzel dan niet en neem contact met me op om een les in te plannen!

Find out less

Offers

Bijles Nederlands online

Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Proefles

Duration
30 minutes
Frequency
1
Price
€ 0,00
Book now

Bijles Nederlands online

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 20,00
Book now

Pakket bijles Nederlands

Duration
60 minutes
Frequency
10
Price
€ 180,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses