Susanne

Send message

About me

Susanne is professionele danseres, fotografe en actrice.
Haar dansopleiding heeft zij gevold aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (nu Artez)
Daarna volgde zij de fotografie opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, waar zij in 1998 afstudeerde. Susanne is gespecialiseerd in portretfotografie, theater -en dansfotografie.


Het maken van een portret van een persoon betekent voor mij in contact gaan met die persoon. Ik word er blij van om samen met iemand op zoek te gaan naar een eerlijk beeld, een uniek en intens portret, dat alleen kan ontstaan door ons contact op dat moment. Ik zoek naar rauwe eenvoud.

In het les geven vind ik het belangrijk om mensen te inspireren om op zoek te gaan naar hun motivatie om verhalen te willen te vertellen via fotografie. Ik hoop om mensen steun te kunnen geven bij het vinden van hun eigen zeggingskracht en beeldtaal. En ik reik technische kennis aan zodat zij hetgeen wat zij willen vertellen om kunnen zetten in beeld.

Find out less

Offers

Profile video

Education & Experience

Education

Dansopleiding aan de Hogeschool voor de kunsten te Arnhem 1989 - 1993
KABK Den Haag - Fotografie - 1993 – 1998
De Nederlandse Acteursschool 2019- 2020
Theaterschool de Trap 2021

Experience

Susanne heeft meer dan 30 nationale en internationale awards ontvangen voor haar fotografie, waaronder de Canon Master, 1st Place International Photography Awards en verschillende awards bij Px3

Susanne exposeerde bij Soho Photo Gallery, New York met haar Wonder Womanserie. Haar portretten exposeerde bij de Fence in Boston. Ik 2021 was haar werk te zijn op het HeadOn Photo Festival op Bondi Beach in Sydney en bij het Fotofestival in Pelt.
Verder exposeerde zij oa bij Deelen Art.

Educator

Susanne

Videos