Rosa

Send message

About me

Ik ben Spaanse en woon sinds 10 jaar in Nederland.
Toen ik nog in Spanje woonde heb ik Spaanse les gegeven aan buitenlandse studenten van de Universiteit Barcelona. En ook hier in Leiden, heb ik sinds 2013, regelmatig Spaanse les gegeven, individueel en aan groepen, op verchillende niveau’s.

Ik heb ervaring in het onderwijs en ook de nodige kwalificaties (Certificaat ELE - Certificaat lesgeven Spaans voor buitelandse studenten, Instituto Cervantes, Cum Laude gehaald), een PHD Kunstgeschiedenis en Master in Internationale Studies (CIDOB Stichting, Barcelona).

Sinds mijn aankomst in Nederland geef ik wekelijks Spaanse les aan groepen (basis-midden en gevorderd en conversatielessen, ook via Teams) hiermee mijn passie volgend voor het doceren van mijn taal en cultuur. Mijn kennis en uitspraak in het Spaans zijn “español neutral”, vergelijkbaar met ABN in Nederland. Ik ga regelmatig naar cursus, conferenties en webinar om mij op de hoogte te houden van nieuws en trends.

Ik gebruik verschillende leermethoden, afhankelijk van het type studenten en hun behoeften. Misschien is de inductieve methode degene die ik het meest gebruik. Grammatica, spelling, literatuur en cultuur en woordenschat in elke klas.
Ik streef naar communicatie, interactie en motivatie bij mijn studenten op een gestructureerde manier en met duidelijke doelstellingen.

Find out less

Offers