NLP Coaching

Course type
Coaching
Ages
20 - 65
From
€ 125,00
Levels
Beginner, Medior, Ervaren, Geen ervaring vereist

Misschien wil je je communicatie verbeteren, beter samenwerken, leren omgaan met stress, uitdagingen aangaan op je werk en in je carrière of gewoon je zelfvertrouwen een impuls geven. NLP is een krachtige methodiek voor iedereen die persoonlijke groei wilt ondergaan. Wil jij dat ook? Dan is NLP coaching misschien iets voor jou! Ervaar zelf hoe en wat ik voor je kan doen in een gratis kennismakingsgesprek.

Kort: Wat is NLP?
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het wordt ook wel gedefinieerd als “de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen”.

Je zou naar NLP kunnen kijken als de handleiding voor jouw brein. Door middel van verschillende technieken, ga je leren effectief te communiceren met jezelf en met anderen. NLP uitgangspunten en technieken gaan je persoonlijke effectiviteit vergroten.
NLP biedt concrete handvatten om inzicht te krijgen in het gedrag van onszelf en van de ander om dit gedrag, indien gewenst, te veranderen.

In vijf tot zeven gesprekken van 90 minuten ondersteun ik jou in het bereiken van jouw ontwikkeldoel.

Find out less

Offers

NLP Coaching

Languages
Nederlands (Dutch)

pakket

Duration
90 minutes
Frequency
5
Price
€ 600,00
Book now

losse coaching sessie

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
€ 125,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses