Gitaarles voor kinderen

Course type
Lesson
Ages
7 - 12
From
€ 44,00
Levels
No experience needed, Beginner
Categories

Voor gitaarlessen in Den Haag kun je bij mij terecht. Ik ben gediplomeerd gitaardocent en heb een eigen gitaar school in Scheveningen. De praktijk zit tegenover het bekende Circustheater en is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer of fiets.

De gitaarlessen zijn gericht op diverse stijlen. Er wordt gebruik gemaakt van klassieke muziek maar ook Spaanse, Zuid-Amerikaanse, Jazz en popmuziek komen aan de orde. Dit maakt de lessen afwisselend en uitdagend. Ik kan deze lessen aanpassen aan jouw wensen, waardoor je nog meer plezier gaat beleven in het gitaar spelen!

Ook voor kinderen is er de keuze tussen akoestisch gitaar en elektrisch gitaar. Beiden zijn geschikt om mee te beginnen, het zijn eigenlijk twee verschillende instrumenten ,elk met een andere benadering en andere mogelijkheden. Voor de meeste kinderen is elektrisch gitaar het meest bekend. Het wordt immers veel gebruikt in bands en popmuziek. Er zijn verschillende kindergitaren te koop. Deze zijn net wat kleiner waardoor ze beter door kinderen gespeeld kunnen worden. Over het algemeen kan er vanaf 7 jaar gestart worden met mijn gitaarlessen. Kinderen leren tijdens de lessen ook noten lezen en tablatuur lezen.

LET OP: De lessen zijn maandelijks opzegbaar!

Find out less

Offers

Gitaarles in Den Haag

Languages
Nederlands (Dutch)

Privéles maandpakket (60 min per week)

Duration
60 minutes
Frequency
4
Price
€ 148,00
Book now

Privéles jaarpakket (60 min per week)

Duration
60 minutes
Frequency
39
Price
€ 1.628,00
Book now

Privéles maandpakket (60 min per 2 weken)

Duration
60 minutes
Frequency
2
Price
€ 75,00
Book now

Privéles jaarpakket (60 min per 2 weken)

Duration
60 minutes
Frequency
20
Price
€ 825,00
Book now

1 losse les op afspraak

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 44,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses