Personal training

Course type
Coaching
Ages
10 - 99
From
€ 75,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Jij krijgt bij mij meer dan alleen een uurtje sportbegeleiding of een rondje apparaten. Je krijgt precies waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

We leren elkaar kennen tijdens de proefles en gaan samen kijken naar wat jij wilt en kunt en hoe we dit op een realistische manier kunnen gaan bereiken. Alles uiteraard in goed overleg. Door mijn jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines weet ik precies wat jij nodig hebt.

Ook als je lang niet gesport hebt, breng ik jouw conditie stap voor stap op peil. Ik coach jou op het voor jou haalbare niveau en daag je daarin uit net een tandje verder te gaan zodat jij resultaat behaalt.

Als beginner is het belangrijk dat je de juiste technieken aanleert. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk resultaat zien, maar dan wel blessurevrij. Door goed te werken aan de juiste techniek, zal je op de lange termijn betere resultaten behalen en de kans op blessures verkleinen. Met een goede portie motivatie, de juiste instelling en doorzettingsvermogen zal jij je doel zeker bereiken.

Omdat we vandaag de dag allemaal een druk bestaan leiden, bied ik je de luxe van Personal Training aan huis. Dus training aan huis, training in mijn gym in Rhoon of lekker in de gezonde buitenlucht! Ik verzorg de personal training waar en wanneer je wilt en neem indien nodig alle benodigde trainingsmateriaal mee.

Find out less

Offers

Lifestyle coaching / voeding coach of PT trainer

Educator
Life & Dreams Gezondheidspraktijk
Languages
Nederlands, English

Coaching sessie PT/voeding of lifestyle coaching

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 75,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses