
Pottenbakken en lekker eten

Vanaf mei 2022 gaan we (weer) starten met het aanbieden van workshops gecombineerd met tapas/ buffet/ hightea voor groepen van 4 tot circa 10 personen.
Je start met een workshop pottenbakken.
Tussendoor of na afloop, wat je wilt, gezellig genieten met familie, vrienden of collega’s van huisgemaakte tapas, heerlijke zoete hapjes of een uitgebreid buffet met salades, warme hapjes en bijvoorbeeld alcoholvrije huisgemaakte drank, thee of koffie.
De menulijst wordt steeds aangepast maar we kunnen altijd samen bekijken wat er anders kan.....laat het weten en neem contact op.
Hartige hapjes:
-tzaziki met brood
-olijvenmix
-huisgemaakte tapenade met stokbrood
-heerlijk mild gekruide Indische gehaktballetjes
-gerookte zalm met toast
-brood met knoflookboter
-tortilla ( Spaanse omelet)
-tomaat/mozzarella/tapenade mini sandwich
-mini kipkerrie spiesjes
Zoete hapjes:
-huisgemaakte chocoladebrokken met O.a. Amandelen en abrikoos
-stukjes perzik, koekjeskruim met amaretto finish
-marmercake
-scones
-chocolademousse met oreo
-chocolade-bananenbroodjes
Hoofgerechten:
-Provençaalse groenteschotel Nicole (O.a. Courgettes, tomaat , Provençaalse kruiden, kaas)
-fetasalade
-huisgemaakte aardappelsalade
-gerookte zalm met kappertjes en stokbrood
-Italiaanse tomatensalade met basilicum, mozzarella, pijnboompitten
-Spaanse tortilla
-mild gekruide oosters balletjes (rundvlees) a la Nicole
-kip-kerrie (stukjes kip gebakken met o.a. kerrie en knoflook)
-moussaka met vlees of vegetarisch (ook echt heel lekker)
-Mexicaans pittige groentemix met tortillachips
-heerlijk gekruide tonijn mix met brood
-huisgemaakte appel/ selderij salade met romige mosterddressing