Fitprogramma Fit & Fabulous

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
From
€ 0,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

In het programma Fit & Fabulous ga je next level, met voeding en personal training, maar vanuit een wetenschappelijk onderbouwde basis d.m.v een medische lifestyle Health check, een fitheidstest, mindfullness, ademhalingscaching en dagelijkse verse maaltijden.
Juist deze combinatie zorgen ervoor dat niet de kilo’s, maar die duurzame lifestyle die je nastreeft eindelijk blijft plakken.

Verantwoorde producten brengen je lichaam en geest in balans. Ze herstellen niet alleen je lijf, maar ook je humeur, geest, weerstand, energie, focus en fitheid. Vrouwen in de overgang kunnen met voeding de hormoonbalans herstellen.

Als jouw personal trainer en holistisch coach help ik je om fit te worden. Ik sta aan jouw kant en daag je uit.
Je gaat gegarandeerd afvallen, maar belangrijker nog: je gaat strakker in je lichaam zitten en de motivatie ontdekken om deze lifestyle change te ownen.
Dit pakket is niet voor iedereen weggelegd, alleen voor de echt gemotiveerde vrouw, die het zichzelf gunt om 100 dagen te focussen op haarzelf en vanuit die zelfcare weer kan doorpakken en knallen.
Jij bent een diamant en ik help je graag op alle vlakken om je nog een beetje opnieuw op te poetsen en bij te schaven waar nodig, soms onder wat druk, maar je mooiste versie van jezelf komt dan naar boven. Ik kijk er naar uit om de aankomende 100 dagen met je aan de slag te gaan. We gaan samen je kilo's eraf trainen, je conditie weer opschroeven, je minste weer aanpakken en je energie weer omhoog knallen.

Find out less

Offers

Personal training

Languages
Nederlands

Wekelijks personal training

Duration
60 minutes
Frequency
12
Price
€ 1.450,00
Book now

Intake (online)

Duration
30 minutes
Frequency
1
Price
€ 0,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses