Fotografie workshop in Den Haag of Scheveningen!

Course type
Workshop
Ages
12 - 99
From
€ 30,00
Levels
Geen ervaring vereist

Wil je loskomen uit je dagelijkse omgeving, meer inspiratie en energie ervaren?

Beweeg, kijk en zie tijdens mijn Eyespiration fotowandeling, een creatieve inspiratiesessie en doe-workshop waarbij we samen wandelen, foto's maken en een goed gesprek hebben.

Leer anders kijken, visualiseren en beelddenken onder mijn deskundige begeleiding als professioneel fotograaf, photo coach en NLP practitioner.

Met de Eyespiration fotografie workshop leer je in 1,5 uur de wereld zien met nieuwe ogen. Deze photo walk geef ik al sinds 2013 wereldwijd, van Hawaï tot Londen is deze interessante, creatieve smartphone fotowandeling een groot succes. Eyespiration is anders kijken, puur zien. Zonder oordeel de wereld om je heen waarnemen en de mooiste compositie maken. Zo maak ook jij het perfecte plaatje!

In Den Haag geef ik deze workshop als stadswandeling in de binnenstad. Of kom je liever heerlijk uitwaaien aan zee in Scheveningen?

Meedoen kan al met je smartphone, fotografiekennis is niet vereist. Zien doe je met je ogen. De workshop is ook zeer geschikt voor gevorderden. Laat mij je uitdagen buiten je comfort zone te gaan en leer met mijn tips & tricks de mooiste compositie te maken.

- De workshop in Scheveningen is elke 2e zaterdag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur.
- De workshop in Den Haag is elke 4e zaterdag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur.

Meedoen kan met je smartphone en elke camera!

Meer weten? Stuur me gerust een bericht!

Find out less

Offers

Fotoworkshop scheveningen 13 augustus

Book now
More information
Date/time
8/13/2022, 8:00 AM
Price
€ 30,00
Frequency
1
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Comparable courses