Marixanne

Send message

About me

Hola!
​Yo me llamo Marixanne y soy profesora de español.
Zie je wel, je kan al een beetje Spaans. Nu weet je dat ik Marixanne heet en dat ik docent Spaans ben.

Met ruime ervaring in het voortgezet onderwijs wil ik mijn kennis over de Spaanse taal en cultuur met de wereld delen en bied ik sinds 2018 zelfstandig Spaanse cursussen en bijlessen aan. Dus ook met jou.

Wist je dat Spaans de tweede wereld taal is die door meer dan 500 miljoen mensen wordt gesproken? Spaans is DE taal van de toekomst. ​

Inspireren, richting geven, motiveren, creativiteit en vertrouwen zijn mijn kernwaarden bij het lesgeven ik wil je de Spaanse taal en cultuur zodanig onderwijzen dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt in de taal. Maatwerk en diverse werkvormen staan bij mij centraal. Leren moet leuk zijn. Daarom bied ik ook Spaanse cursussen en bijles aan huis, zodat je in je eigen veilige omgeving Spaanse les kan krijgen.

Naast Spaanse cursussen organiseer ik ook met regelmaat taalreizen in het buitenland, workshops en vertalingen aan.

Wij kan bij mij terecht?
Ik biedt bijles en cursussen aan iedereen die de Spaanse taal wilt leren of bijspijkeren. Wil je op vakantie naar Spanje, Zuid Amerika of het Caribisch gebied en wil je snel even wat Spaanse zinnen leren? Of heb je Spaans nodig voor werk? of...moet je een toets Spaans halen en het lukt niet?

Ik help je graag!

Find out less

Offers

Education & Experience

Education

- 2008-2016: Hogeschool Utrecht: Bachelor in onderwijs, Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Spaans
- 2011: Universidad de Burgos

Experience

- 2015 - heden: Docent Spaans op ROC Amsterdam Zuidoost
- 2018 - heden: zelfstandig (bijles) docent Spaans
- 2010: Docent Spaans en Papiaments bij De Schoor, Welzijnswerk Almere

Educator

Spaanse (bij)les aan huis

Diplomas