Marcus

Send message

About me

Mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen is mijn passie. Met aandacht voor zowel de wensen van het hoofd als de verlangens van het hart, geef ik betrokken ondersteuning bij het oplossen van problemen, het behalen van doelen en persoonlijke groei. Mijn uitgangspunt hierbij is dat jij de expert bent van je eigen leven.

Na jarenlang als probleemoplosser, coach en leidinggevende in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik me vanaf 2005 in mijn eigen praktijk volledig gericht op persoonlijke begeleiding. Ik heb hiervoor diverse opleidingen en workshops gevolgd om ook mijzelf te blijven ontwikkelen

Ik heb ruime ervaring met uiteenlopende vragen, maar ben met name gespecialiseerd in het begeleiden van hoogsensitieve personen, stressmanagement en stresspreventie.

Al meer dan 30 jaar heb ik ervaring met verschillende vormen van meditatie (o.a. vipassana) en yoga. Ik heb ook als Chi Kung Trainer gewerkt. Bovenal heb ik een grote belangstelling voor alles wat met bewustwording, gedragsverandering en persoonlijke groei te maken heeft.

Ik werk met mensen om zowel hun persoonlijke, relationele als hun professionele leven te verbeteren. Dat kan door middel van Counselling, Coaching, Mindfulness, Voice Dialogue, of een mix van deze methodes. Of misschien heb je gewoon behoefte om eens vrijuit te praten.

Find out less

Education & Experience

Educator

Stap na Stap