Producer Worden

Course type
Course
Ages
14 - 60
From
€ 3.499,00
Levels
Experienced

Onze opleidging (muziekschool) is op MBO werk/denk niveau.


Bij de ontmoeting is het handig om te weten wat geluid daadwerkelijk is, dus in de eerste paar lessen gaan we het hebben over Mixers/DAW Controllers & MIDI. In het begin verdient studio akoestiek ook de aandacht waardoor de recording en vocal mixagetechnieken als kwalitatief kunnen worden bestempeld. Tijdens de ontmoeting maken we ook duidelijk dat wij les geven op basis vanuit advies zodat jij onder begeleiding van expertise, jouw productie naar het volgende niveau weet te brengen! Van het mixen tot het masteren en van samplen tot zelf inspelen, wij zijn elke dag beschikbaar voor vragen. Tevens zijn wij er om jou de tools te geven om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij zijn van mening dat elk persoon anders leert maar dat betekend niet dat jij geen producer kan worden. Vanuit ervaring weten wij dat bepaalde stof en/of technieken, vaak te moeilijk uit worden gelegd. Uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gecombineerd bieden wij meer dan 25 jaar aan ervaring op gebied van muziek. Wij zijn er dan ook om het niet moeilijker te maken dan het is. Hands on, begrijpbaar en vooral fun! Dat is waar Producerworden voor staat!

Natuurlijk is dit niet alles! Bij aanmelding krijg je toegang tot de PW-portaal waardoor je de studiegids ontvangt. Ook krijgt elke student zijn eigen pagina met upgrade mogelijkheden. Elk student heeft toegang tot het online ''Schoolplein'' dit is een plek waar je toegang hebt tot gratis plug-ins, Drumkits & soundpacks. Ook kan je meegenieten van maandelijkse acties & kortingen. Na een goedgekeurde aanmelding voor het PW-portaal, krijgen studenten van ons een aanvullend producer-account. Dus heb je geen idee wat het verschil tussen mixen en masteren is? Of heb je weinig tot geen kennis van verschillende technieken? geen probleem, via het PW-portaal kom je bij je producer account, waarbij je vervolgens toegang krijgt tot exclusieve informatie, tips&tricks. Wil jij ook meegenieten van deze luxe? Schrijf je dan hier in. Betreft de exclusiviteit, zijn het ook de docenten in het werkveld die o.a. gewerkt hebben met Sony, RapnieuwsTV, Adidas, Kleine Viezerik, THC, Rassskulz, Denzel Chain en nog vele andere artiesten en merken. Wij vinden het belangrijk dat onze studenten les krijgt van experts met kennis over audio engineering en hoog niveau muziekproductie.

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Ontmoeting - Onderdeel zijn van de familie.
The Basics - Uitleg over effecten & dynamics.
Produceren - Recorden & MIDI gebruiken in de DAW.
Mixage - Vocals & mixagetechnieklessen.
Master Your Skills - Masteren op hoog niveau.
Examinering - Toetsing van blokken.
Diplomering - Borrel (Voor gevorderde)

Find out less

Offers

Aalsmeer - Groep A

Book now
More information
Date/time
9/2/2022, 5:00 PM
Price
€ 3.499,00
Frequency
25
Educator
Producer Worden | Gecertificeerd CRKBO docent
Languages
Nederlands

Comparable courses