Online teken- en schilderles voor kinderen

Course type
Les
Ages
10 - 18
From
€ 14,00
Levels
Geen ervaring vereist, Beginner
Categories

In deze teken- en schilderlessen speciaal voor kinderen gaan we elke les aan de slag met creatieve en uitdagende opdrachten!

De lessen vinden online plaats, hiervoor maken we handig gebruik van de verschillende tools die beschikbaar zijn voor ons. Je zet jouw scherm op je bureau waardoor je mij en de andere leerlingen gemakkelijk kan zien. Met behulp van de handige gadget, de Light Pad en ons speciaal ontwikkeld Tekenraster, maken we samen de mooiste creaties. Wil je hier meer informatie over? Stuur een bericht!

Elke les is anders en we werken steeds aan een nieuw project. Dat kan van alles zijn, de ene les tekenen we een optische illusie van Escher of we schilderen de zonnebloemen van van Gogh. Meesterlijke origami vouwsels, zelfportretten, magische zonsondergangen en nog veel meer. We gebruiken allerlei verschillende materialen zoals potloden, brushpennen, aquarelverf, acrylverf, olieverf, pastels en houtskool.

De materialen die wij gebruiken in de lessen kan je eventueel via onze handige bestellijst bestellen, maar je mag natuurlijk ook je eigen spullen gebruiken!

Deze lessen waren een uitkomst tijdens de lockdowns en zijn nog steeds super gezellig! Benieuwd? Vraag een gratis proefles aan!

De online teken en schilderlessen zijn elke:
Woensdag om 16:00
Vrijdag om 16:00 en om 17:00
Zaterdag om 14:00 en om 15:30

De lessen duren ongeveer een uur.
Elke 8 weken veranderen we van module en materialen.

Find out less

Offers

Online tekenles en schilderles

Educator
Studio Jocelyn
Languages
Nederlands (Dutch)

een keer (incl gratis proefles)

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 14,00
Book now

Complete module (incl gratis proefles)

Duration
60 minutes
Frequency
8
Price
€ 112,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses