Stop slechte gedachten mindcoaching

Elke mens heeft gedachtes. Sommige mensen laten zich niet door deze gedachtes beheersen, terwijl er ook mensen zijn die er helemaal gek van worden. Ik was een van de mensen die er helemaal gek van werd. Hierdoor kon ik slecht slapen en was ik depressief. Mijn leven heeft veel up’s and down’s gekend, tot ik mijn eigen gedachten onder controle kreeg.
Sinds ik mijn gedachten onder controle heb, heb ik leren dealen met negatieve gedachtes zoals; eenzaamheid, stress, verdriet en boosheid. Daarom is het van belang dat je je gedachten altijd onder controle houdt. Je wilt natuurlijk niet dat de negatieve gedachtes jou gaan overnemen. Dit zorgt ervoor dat je erg ongelukkig wordt.

Wij leven vaak in angst: door geconditioneerde denkpatronen waarin wij onbewust in leven. Denkpatronen hebben invloed op ons, niet alleen op onze manier van denken, maar ook op ons gedrag, emoties en veel meer. Gedachteprocessen kunnen ons gezonde denkpatroon behoorlijk in de weg zitten.

Ik vind het belangrijk dat ik er voor je kan zijn. Mijn doel is anderen te helpen bij de problemen waar ik zelf in het verleden mee heb gekampt. Omdat ik een sterk gevoel heb anderen te willen helpen en ondersteunen in hun proces naar mentale vrijheid.

Vanuit mijn psychologische, spirituele ervaringen en lessen kan ik je helpen. Samen nemen we jouw denkpatronen onder de loep. Ik stop je niet in een hokje, voor mij zijn alle mensen uniek met hun eigen eigenschappen die jou tot jou maken. Ik help je bewust te worden van jouw gedachtepatronen en bijbehoren gedrag. Wanneer je je van deze patronen bewust bent en deze in je dagelijks leven leert herkennen heb je de basiskennis die nodig is voor verandering.

Ik ga je leren je eigen denken meer te begrijpen en bewust maken waarom jij bepaalde handelingen doet. Mensen zijn makkelijk programmeerbaar, dat is ook een van de redenen dat mensen in situaties zitten waar ze niet gelukkig van worden. Ze beseffen niet dat het ook anders kan.

Het is nooit te laat om te veranderen. Wanneer jij verandert, de hele omgeving verandert mee.

Durf je jezelf te ontwikkelen. Transformeer je gedachten en leef je droom!

Herken je bovenstaande en wil je erover praten of benieuwd naar mijn aanpak? Neem dan contact met mij op! Ik ondersteun je graag in je mentale transformatie.

Find out less

Offers

Online Coaching

Educator
NUTAR
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Kennismaking

Duration
20 minutes
Frequency
1
Price
€ 40,00
Book now

Mentale/Mind Coaching

Duration
40 minutes
Frequency
1
Price
€ 80,00
Book now

coaching omgeving Rotterdam (binnen of buiten)

Educator
NUTAR
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Mentale/Mind Coaching

Duration
40 minutes
Frequency
1
Price
€ 90,00
Book now

Kennismaking

Duration
20 minutes
Frequency
1
Price
€ 45,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses