Ineke

Send message

About me

Mijn naam is Ineke.

Als kind was ik graag bezig met allerlei vormen van creativiteit.

In mijn opvoeding maakte ik kennis met geloof in God en genoot ik van de verhalen uit de Bijbel. Het verlies van een zusje, verschillende verhuizingen waardoor vriendschappen lastig waren, dromen die doorkruist werden en het verlies van mijn man in korte tijd hebben mijn leven gevormd.

Na een opleiding tot Maatschappelijk werker (nu social work) en een theologische opleiding op HBO-niveau, heb ik jaren voor de klas gestaan op de openbare basisschool als docent godsdienstige vorming. Daar ontdekte ik dat de Bijbelverhalen ons iets te zeggen hebben ook als we niet in God geloven.

De KIK-opleiding tot kinder- en jeugdcoach met verdieping op het gebied van verlies en creativiteit deed het verlangen groeien om opleidingen en ervaringen in het leven in te gaan zetten en zo mijn verschillende passies bij elkaar te brengen: liefde voor God, mensen, de Bijbelverhalen en creativiteit.

Daarmee werd ‘Over Hoop’ geboren.
Het is mijn wens hoop te brengen in tijden van verlies met creativiteit en Bijbelverhalen.

Find out less

Offers

Education & Experience

Education

zie hierboven bij diploma's en cv

Experience

Zoals in mijn biografie is te lezen hebben creativiteit, Bijbelverhalen van jongs af aan een rol gespeeld in mijn leven.
De verschillende verliezen die ik heb meegemaakt hebben mij gevormd tot wie ik ben.
Deze drie dingen creativiteit, Bijbelverhalen en omgaan met verlies zijn de uitgangspunten geworden van het bedrijf wat ik ben gestart onder de naam Coach Atelier Over Hoop.
Het is mijn wens hoop te brengen in tijden van verlies met creativiteit en Bijbelverhalen.

Educator

Coach Atelier Over Hoop

Diplomas