Workshop voor beginnende (foto)modellen

Course type
Lesson
Ages
14 - 50
From
€ 155,00
Levels
Beginner

Wat houd de workshop in
Ik nodig je graag uit om tijdens een shoot te leren wat een fotomodel behoort te weten. Het wordt dus geen hele dag met veel theorie en zitten in een klas, maar een photoshoot waarin ik je gaandeweg alles vertel wat je wilt weten en wat ik vind dat een model zou moeten weten.

Model staan is meer dan alleen maar "mooi zijn"!
Pose, inlevingsvermogen en lichaamshouding zijn belangrijke zaken die een foto maakt of breekt. Natuurlijk kun je oefenen voor een spiegel maar niemand zal je wijzen op de kleine aanpassingen die de uiteindelijke foto afmaken.
Ook een klein beetje kijk op licht, make-up, kleding, communicatie met de fotograaf en eventueel een visagiste en/of styliste zijn zaken die allemaal aan bod kunnen komen.

Wat hou je eraan over!
Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een hele berg informatie en een aantal foto's die je zeker goed kan gebruiken in je portfolio.
De foto's worden digitaal aangeleverd dus je kan ermee doen wat je wilt.

Wat zijn de kosten - €155,00

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur.
In die tijd maken we de foto's en krijg je gaande weg alle tips en trucs die je direct kunt toepassen. Na afloop krijg je via WeTransfer 5 foto's in hoge kwaliteit, volledig geretoucheerd die je in je portfolio kan gebruiken. Extra foto's zijn tegen een kleine meerprijs natuurlijk ook te verkrijgen.

Visagie (make-up) kan ik tegen een meerprijs laten verzorgen door een professionele visagiste (MUA = Make-Up Artist)

Aan het einde verwijderen we eventuele make-up en maken we nog een paar polaroidfoto's van je. Wat dat zijn? Kijk even op mijn website voor meer informatie.

Mocht je als deelnemer jonger zijn dan 18 jaar dan is de aanwezigheid van -één van de- ouders of een volwassen begeleider vereist.

Interesse?
Meld je aan en we plannen een datum in!

Find out less

Offers

Workshop voor startende fotomodellen

Educator
HCR Fotografie
Languages
Nederlands

Workshop voor startende fotomodellen

Duration
150 minutes
Frequency
1
Price
€ 155,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses