Henk

Send message

About me

Ik ben Henk. Ik fotografeer al bijna mijn hele leven en sinds 2014 op professionele basis voor mijn eigen onderneming HCR Fotografie.
De vraag of ik ook les wilde geven kwam al vrij snel en na een periode van voorbereiden heb ik besloten om voor kleine groepjes mensen een cursus aan te bieden. Dit doe ik dan ook alweer enkele jaren met veel plezier.
De slogan: "Maak in plaats van een gewone foto, gewoon een goede foto!" dekt meer dan de lading.
Met de nodige basiskennis en inzichten leer ik de cursisten anders te kijken naar de omgeving, hun doel en hun eigen fotografiewerk. Daarmee gaat een compleet nieuwe wereld open die zorgt voor nog meer plezier in het fotograferen en met veel betere resultaten in het eigen werk.

Daarnaast organiseer ik regelmatig workshops voor beginnende modellen en kan er op aanvraag ook een privécursus fotografie aangevraagd worden.

Als laatste mag natuurlijk een Workshop Adobe Lightroom niet ontbreken dus ook daar kan in worden voorzien.

Alles is te lezen en vinden op mijn website: https://www.hcr-fotografie.nl. Daar is natuurlijk ook mijn portfolio te vinden.

Find out less

Offers

Education & Experience

Experience

Ik heb bijzonder veel ervaring in het fotograferen van mensen! Portretten, bruiloften, familie- en modelfotografie, boudoir en naakt behoren tot mijn werkzaamheden.
Ik fotografeer tevens voor lokale kranten en overheidsinstellingen.

Educator

HCR Fotografie