Gabriëlle

Send message

About me

Al sinds de oertijd besteden wij mensen een groot deel van onze dag aan werken. Het werk wat we doen, is in de menselijke geschiedenis behoorlijk veranderd. Van jager-verzamelaars hebben we ons ontwikkeld tot boeren en landbouwmedewerkers, daarna tot ambachtslieden en fabrieksarbeiders. Tot aan de veelzijdigheid aan beroepen die we in 2022 kennen. Een constante is dat werk áltijd van grote betekenis is geweest voor de mens, en nog steeds is.

​Hoewel onze drijfveren verschillen (gelukkig maar!), hebben de meesten van ons één ding gemeen: werk neemt hoe dan ook een (grote) rol in, in ons leven. Werk definieert letterlijk voor een groot deel wie wij zijn. Het bepaalt onze maatschappelijke status, waar we elke dag naar toe reizen, hoe we onze tijd besteden, welke vaardigheden we leren en met wie we onze tijd door brengen.

Als het werk wat je doet en de omgeving waarin je dat werk doet, past bij jouw talenten, jouw drijfveren en persoonlijkheid, dan kun je échte voldoening in je werk ervaren. Een vervullende loopbaan. Dat wil toch iedereen?​

Ik ben Gabriëlle. Als loopbaancoach help ik mensen zelf richting te geven aan hun carrière. De zoektocht naar wat je precies wil je werk, kan overweldigend zijn. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik help je structuur aan te brengen en stapsgewijs tot nieuwe inzichten te komen.

Find out less

Offers

Education & Experience

Education

Post-HBO Loopbaanprofessional bij BGL & Partners (2021)
Coach Foundation bij BGL & Partners, NOBCO erkend (2020)
HBO Personeel & Arbeid (2014)

Experience

Loopbaancoach
Studiekeuzeadviseur
HR Manager
Recruiter

Educator

Werkfulness