Elisa

Send message

About me

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik zal mezelf even netjes voorstellen zoals we dat vaker doen in onze moderne maatschappij. Mijn naam is Elisa en ik ben coach. Om wat verwarring te voorkomen ik ben niet de soort coach die met een rode kop schreeuwend aan de zijlijn van het voetbalveld komt staan, dat is niet mijn ding.

Ik begeleid en coach mensen die het fijn vinden om samen met iemand te sparren over de obstakels die we allemaal tegenkomen in het leven. Daarnaast ben ik ook een ondersteuning voor mensen die daarnaast nog therapie volgen of gesprekken willen hebben met iemand die geen psycholoog is. Mijn gesprekken worden vaak beschreven als duidelijk, veel nuttige inzichten en een goede dosis humor. Ik zeg waar het op staat en geef je net zoveel krediet als constructieve kritiek als je nodig hebt om te verbeteren en je doelen te behalen!

We zijn tegenwoordig allemaal super modern en nog nooit zo welvarend geweest als in de huidige maatschappij, maar gevallen van depressies en burn-outs zijn ook nog nooit zo hoog geweest. Steeds meer mensen worden vanaf jonge leeftijd al geconfronteerd met fysieke of mentale problemen als gevolg van onze samenleving, of persoonlijke problemen. Er is echter nog steeds te weinig aandacht voor de emotionele en mentale belevingswereld van mensen en dit moet echt anders! Daarom bied ik op verschillende gebieden, waar ik zelf veel ervaring mee heb, coaching gesprekken en cursussen aan. Iedereen kan bij mij terecht en na een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken waar jij behoefte aan hebt en wat ik kan doen om jou te helpen.

Schrijf je dus vooral in voor een kennismaking zodat we samen kunnen kijken hoe jij al je doelen kan behalen en de beste versie van jezelf kan worden!

Find out less

Education & Experience

Education

2022 - NTI- beroepsopleiding life coach

Experience

Ik heb veel persoonlijke ervaring met mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Zowel de dingen die ik zelf heb meegemaakt, als de anderen die ik heb begeleid hebben me veel geleerd in het coachen. Na ruim twee jaar als hobby mensen te hebben begeleid en ondersteunt wil ik er nu professioneel mee aan de slag om nog meer mensen te kunnen helpen.