Devi

Send message

About me

Ik ben Devi, intuïtief coach, gespecialiseerd in het omgaan met hooggevoeligheid (HSP) en ik geef diverse meditatie cursussen en workshops. Ik help je om uit je hoofd te komen, zodat je weer voelt hoe het werkelijk met je gaat. Ik leer je om af te stemmen op jezelf, op je hart (of ziel): dat deel in jou dat weet wat voor jou belangrijk is. Want je hart is je ware leider en niet je hoofd!
Afgestemd op jezelf ervaar je innerlijke rust. Dan weet je wanneer je ‘ja’ tegen iets wilt zeggen en kun je ook je grenzen aangeven. Vanuit bewustzijn maak je keuzes die passen bij jou.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat we niet alleen praten (want met je hoofd kom je niet tot werkelijke veranderingen, anders had je het allang bedacht en opgelost ; ), maar we gaan een stap verder, door middel van diverse praktische, intuïtieve en meditatieve oefeningen die aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Kernwoorden: bewustzijn, zielsverbinding, HSP, meditatie, innerlijk kind, visualisatie en focus.

Find out less

Offers

Education & Experience

Education

Onderstaande opleidingen voltooid met diploma/certificaat:

- Healing (2 jr, Heel Jezelf, Maastricht)
- Begeleiding bij Bewustwording & Groei (3 jr, Inez Seeverens, Bunnik)
- Kunstzinnig Dynamisch Coachen en Creatief Stem en Lichaamswerk (3 jr, de Kleine Tiki, Breda)
- Europees Recht & Talen (Universiteit Maastricht)

Diverse meerdaagse workshops in binnen- en buitenland (oa India, Ierland en Corfu): meditatie, mantra's, communicatie, voice dialogue, intuïtieve ontwikkeling, stembevrijding.

Experience

Naast mijn rechtenstudie begon ik met healing: van pure ratio, 100% hoofd, naar intuitie en gevoel. Toen ik daarna als jurist werkte voor een EU organisatie voelde ik dat mijn hart uitgaat naar: wat mensen diep van binnen beweegt, op zoek naar zingeving.
Vele opleidingen, cursussen en workshops gevolgd, spiritueel en praktisch en in 2010 mijn eerste Praktijk gestart 'Volledig Jezelf'. In 2016 is dit opgegaan in 'Happy Silence', waar ik sindsdien met veel plezier full time intuitief coach ben.

Educator

Happy Silence