Online gitaarles en ukelele les

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 25,00
Levels
No experience needed, Beginner, Medior, Experienced

In de online gitaar- en ukelele lessen wordt veel aandacht besteed aan een goede zit- en speelhouding, het aanleren van een solide basistechniek, muzikale expressie, muziektheorie, noten lezen, het leren improviseren en soleren.

Alle speelstijlen met bijbehorende technieken komen aan bod. Ik pas de lessen aan naar de wens van de leerling. Op deze manier werk je altijd naar je eigen doel toe en is elke les effectief.

Leer je favoriete pop songs op gitaar of ukelele te spelen met akkoorden, diverse slagritmes, fingerpicking, percussie technieken op gitaar of ukelele. Leer alles over hoe een liedje in elkaar zit: vorm, opbouw van akkoorden, songwriting technieken, toonsoorten, gebruikte toonladders, melodisch materiaal, ritmes, notaties.

Klassiek leren spelen zoals Andres Segovia, Julian Bream en John Williams. Stukken uit de Renaissance, Barok, Classicisme, Romantiek, en de 20e eeuw.
Je leert alle stijlen en speeltechnieken, die horen bij de specifieke stijlperiodes uit de muziekgeschiedenis.

Of wil je elektrisch gitaar leren spelen?
Wil je de Blues leren spelen op gitaar, en zelf leren improviseren, of bekende songs en solo's van Eric Clapton , B.B. King, John Mayer, Mark Knopfler kunnen naspelen?

Elke online les wordt opgenomen. Na afloop van de les ontvang je een link waarmee je de (video)opname van de les kunt terugkijken, zo vaak je maar wilt. Dit werkt enorm effectief bij het oefenen.
Ook krijg je een eigen online mapje, met daarin lesmateriaal, oefenfilmpjes, en samenvatting van punten waar je in je oefensessie op moet letten.

Als je serieus gitaar of ukelele wilt leren spelen, als je kwaliteit en optimale begeleiding van een vakdocent wilt, dan zijn deze lessen voor jou!

Stuur me gerust een bericht of boek een proefles om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Find out less

Offers

Online gitaarles en ukelele les

Languages
Nederlands, English

10 lessenkaart met lessen van 30 min

Duration
30 minutes
Frequency
10
Price
€ 299,00
Book now

10 lessenkaart met lessen van 45 min

Duration
45 minutes
Frequency
10
Price
€ 449,00
Book now

10 lessenkaart met lessen van 60 min

Duration
60 minutes
Frequency
10
Price
€ 585,00
Book now

Proefles

Duration
30 minutes
Frequency
1
Price
€ 25,00
Book now

Teacher availability

Comparable courses